LUNCHROOM SNACKBAR DE BOEI

LUNCHROOM SNACKBAR DE BOEI Voor al uw lekkere hapjes en drankjes

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2068 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchroom Snackbar De Boei. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 22:50 Top bezorging! * Heerlijke kapsalon * top geplande levering * en de bezorger gaf mij een fooitje ja u leest het goed! Mijn complimenten!
21 mei 2022 om 2:43 Lekkere pita broodjes heerlijk zacht! Shoarma lekker van smaak Snelle vriendelijke bezorger
19 mei 2022 om 22:10 Prima in orde en binnen een kwartier bezorgd.
18 mei 2022 om 8:17 Top!!
14 mei 2022 om 2:53 Heerlijk eten! Top kwaliteit en snel.
12 mei 2022 om 22:39 Prima in orde en bezorgd met 40 minuten.
12 mei 2022 om 10:36 Op zich was het goed, alleen erg jammer van de te hard gebakken patat, erg veel harde stukken onderop die ik heb ik weggegooid, zonde. Ik had aangegeven dat ik mijn patat niet te hard gebakken wilde. Rest bestellling prima en kudos voor bezorging.
11 mei 2022 om 16:49 Super en heel erg bedankt
11 mei 2022 om 5:30 Jammer geen servette en vork voor de kapsalon
10 mei 2022 om 18:23 Very tasty good.
10 mei 2022 om 0:32 Van service tot aan het eten = top top! Na het plaatsen van mijn bestelling ben ik netjes gebeld met de vraag rond hoe laat ik het wilde ophalen, zodat het lekker warm zou blijven. En ja hoor, zoals gewoonlijk weer enorm genoten van mijn bestelling